Moeder-dochter fotoshoot

Dit keer laat ik mezelf en onze dochter Yara zien. Ik besefte me dat ik zelf eigenlijk nooit op de foto sta, terwijl ik dat stiekem wel leuk zou vinden. Niet een selfie, maar gewoon goede kwaliteit foto’s door ‘een ander’ gemaakt. EN het liefst dan ook SAMEN MET YARA. Want ook die had ik nog niet sinds dat ze nog baby was.. #levenvaneenfotograaf haha.

Ik vroeg aan mijn man of hij zin had om even een paar foto’s te maken. En de lieverd vond dat gelukkig prima 😉 Thanks schat!
Yara vond het ook helemaal leuk, het was écht even genieten en lachen samen. Heerlijk, geen geposeerde foto’s, maar gewoon hoe het was. Dát is ook mijn ‘ding’ en wat ik bij elke andere shoot ook probeer te ‘creëren’ en vast te leggen. Met het ondergaande zonnetje, gewoon in onze achtertuin. Hoe simpel, hoe heerlijk..! Hierbij zeg ik niet dat alle shoots in een achtertuin moeten 😉 Maar voor nu was het perfect. Een zonsondergang is trouwens wel echt een aanrader! Maar zonder is natuurlijk ook goed, net wat jullie wensen zijn.

Daarna nog mijn nieuwe edit eroverheen gedaan, zodat het helemaal af is. En zelf zeg is; WAUW! Zó enorm blij met deze dierbare foto’s! Die komen dus óók groot in een lijst thuis te hangen.

Ik laat ze graag aan jullie zien, zodat jullie een beeld krijgen van mij EN van mijn nieuwe stijl in fotografie.

Wil je ook foto’s samen met je kind(eren) – vraag via het contactformulier naar meer informatie.

Liefs; Jerny

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.