Zwangerschapshoot thuis in #Utrecht

Van deze shoot wil ik, ondanks dat ik er niet veel van kan delen, proberen te laten zien wat de sfeer is als je een zwangerschapshoot bij jou/jullie thuis zou willen. Het zijn vooral een paar close-up-shots, maar de warmte in de foto’s kan je alsnog zien. Er was mij een verzoek gegeven of ik geen herkenbare beelden zou plaatsen.

Natuurlijk deel ik altijd héél graag foto’s van een shoot, om zo ieder beeld te kunnen geven wat je kan verwachten qua kleur / sfeer / licht / posities e.d. En omdat ik het gewoon super leuk vind om te laten zien wat voor werk ik de afgelopen tijd heb mogen maken, wie ik heb ontmoet of welke mooie locatie(s) ik ontdekt heb en hoe dat tijdens een fotoshoot eruit ziet.
Maar als er om bepaalde redenen gevraagd wordt, om het níet te delen – dan respecteer ik dat.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.